Onze diensten

Ontdek onze diensten voor al uw evenementen, privé, openbaar of live. Van ontwerp tot realisatie bieden we technische oplossingen voor alle budgetten en garanderen we u een succesvol evenement. Ons ervaren team staat voor u klaar van begin tot het einde !

Zakelijke evenementen

Bedrijfsfeesten, seminars, personeelsfeesten, persconferentiesWij zijn gespecialiseerd in technische oplossingen voor al uw evenementen. Dankzij onze ruime inventaris kunnen we u een ruime keuze aan apparatuur bieden, zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden die aansluit bij uw doelstellingen. Onze technici garanderen u de kwaliteit van uw evenement op de dag zelf, van een eenvoudige toespraak tot de meest complete show. 

Privé-evenement

Wij zijn de partner voor al uw exclusieve privé-evenementen. Bij TSM Events weten we dat elk evenement een onvergetelijk moment in uw bestaan is. 

We werken hard om een service op maat te leveren die uw gasten meeneemt in de juiste sfeer. 

Openbaar evenement

Een openbaar evenement is een showcase, een weerspiegeling van uw imago voor bezoekers en de media. Een betrouwbare technische dienstverlener hebben om het succes van uw evenement te garanderen is van essentieel belang. Van het opzetten van het podium voor uw parade tot meeslepende geluidsen lichtontwerp om uw festivalgangers te verwelkomen, TSM Events biedt een breed scala aan technische oplossingen die efficiëntie en kwaliteit combineren voor alle budgetten.

Live evenement

Vandaag de dag maakt digitale technologie meer dan ooit deel uit van ons dagelijks leven. Hybride of digitale evenementen zijn een vast onderdeel van het bedrijfsleven. Ook al zijn de tools die beschikbaar zijn voor het grote publiek gemakkelijk toegankelijk, is het digitale niet zonder gebreken. Onze veelzijdige technici zorgen ervoor dat uw conferentie, vergadering of spreker op afstand wordt opgenomen of afgespeeld zonder onaangename verrassingen. We werken met u samen om van uw live-evenement een waar succes te maken. Omdat een digitaal evenement zijn stempel drukt, zorgt TSM Events ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Retour en haut